Ako Vaša baterija traje nekoliko sati i više puta na dan punite uređaj, možda je došlo vrijeme da počnete razmišljati o kupnji nove baterije. Iako su dani uklonjivih baterija iza nas još uvijek možete zamijeniti sami bateriju. Ukoliko je uređaj u jamstvu ili niste sigurni u svoje sposobnosti ostavite taj posao stručnjacima te dostavite uređaj u najbliži servis.

Baterije na smartphone uređajima ne traju duže od dvije godine, a možda ste primijetili da životni vijek baterije nije isti na svim uređajima. Nakon 500 punjenja većina litij-ion baterija počinje degradirati svoja svojstva neovisno o tome koliko koristite svoj uređaj.

Najčešći znakovi da vašem uređaju treba nova baterija

  1. Kraće trajanje, ukoliko baterija traje duže od 10 sati, a niste ništa radili na njemu kao što je streamanje, igranje, gledanje videa itd. trebali bi početi razmišljati o promjeni baterije.
  2. Gasi se sam od sebe, ako se Vaš uređaj isključi na 30-50 % to je znak da je baterija neispravna, ako se gasi nakon nekog updatea ili zatvaranja aplikacija onda je veća vjerojatnost da se radi o greškama u sustavu, pa je bitno prepoznati razliku.
Utorak 4th lipanj By

Ostavite Vaš odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.