Ekrani na našim smartphone uređajima najvažnija su stavka tako su i najpodložnija oštećenjima. Pročitajte kojih su 5 najčešćih razloga zašto se ekrani na uređajima oštete te tako spriječite da se ovo ne pretvori u nepotreban trošak.

1. Prilikom nošenja uređaja u džepu ili torbi

Ovo je jedan od najčešćih razloga te pomalo i bizaran način. Puno ljudi se čudi kako se ekran može oštetiti u džepu ili torbi, a uzrok je vrlo jednostavan. Naime, kada uređaj nosite u džepu ili torbi on je podložan pritisku sa Vaše strane, oštetiti ekran ako je u istom džepu sa ključevima u torbi ili možete zapeti negdje, a da niti ne primijetite.

Rješenje je da izbjegavate stavljati uređaj u isti džep sa drugim stvarima ili ga staviti u torbu za zaštitnom maskom i folijom/kaljenim staklom.

2. Prilikom pada

Oštećenje prilikom pada je najčešći od svih ubojica ekrana. Pošto se uređaji nose u rukama te s vremenom raste i korištenje istih tako i rastu svakodnevna oštećenja ekrana. Pad na beton, parket, pločice i još puno podloga je neprijatelj našem smartphoneu. Jedina zaštita protiv pada je pažnja te zaštita ekrana o kojoj možete pročitati u prošlom blogu.

Malo pažnje i sitne investicije u zaštitu će Vas osloboditi od nepotrebnih troškova popravaka.

3. Djeca

Kako tehnologija uzima zamah tako i naša djeca postaju zainteresirana i za nove igre te crtiće na našim uređajima, a kako bi zabavili ponekad mališane dajemo im smartphone. S obzirom na to da se djeca vrlo često brzo razdraže ili kako imaju naviku bacati i natrag dizati stvari što nije dobro za Vaš smartphone. Predlažemo da djeci dajete stare uređaje za igru što zadovoljava njihovu potrebu da imaju pravi uređaj u ruci baš kao tata i mama, samo što ne ošteti Vaš ekran.

Utorak 4th lipanj By

Ostavite Vaš odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.