Lijepo vrijeme, sunce, lagani vihor? Iskoristite ljetno vrijeme uz nekoliko prijatelja i naravno dobru glazbu, ne brinite ukoliko nemate ako nemate najbolji bluetooth zvučnik koji može koštati i po nekoliko tisuća kuna, dobra vijest je da možete naći more dobrih zvučnika koji će obaviti dobar posao u ispuštanju vaših najdražih pjesama. Ovo je lista zvučnika koji su iznimno kvalitetni, a opet cjenovno prihvatljivi.

JBL FLIP 4

Navedeni bluetooth zvučnik je vodootporan te ima vezicu s kojom ga možete objesiti gdje god želite. Što se tiče zvuka nije loš s obzirom na cijenu, dok baterija drži i do 12 sati rada, kompaktan je i možete ga nositi u torbi.

 

JBL LINK 20

Ovaj bluetooth zvučnik se može povezati i preko Wi-Fi mreže, isto je otporan na vodu kao i prijašnja serija IPX7. Zvučnik ima integrirani Chromecast i Google Assistant te baterija traje 10 sati.

UE ROLL 2

Jedan od najlakših zvučnika te se može objesiti gdje god želite, otporan je na vodu te ima veliki domet 30 metara i odličan zvuk.

Sony XB20

Navedeni zvučnik je jednostavan i radi vrhunski baš za ono što je stvoren, glazbu i pojačavanje bass nota, vodootporan zvučnik do točke gdje ga možete potopiti i ostaviti u vodi neko vrijeme. U njemu se nalazi NFC I LDAC codec koji podržava visoku kvalitetu streamanja. Lijep, jednostavn i idržiljiv dizajn.

Anker Soundcore Flare

Najjeftiniji kvalitetan uređaj koji će Vam uštedjeti puno novaca ukoliko se odlučite na njega. Kvalitetan, ima osvjetljenje te odličan bas, isto tako je i vodootporan te svira muziku 360 stupnjeva oko zvučnika.

Jedna od najvažnijih stvari koje treba uzeti u obzir prilikom traženja bluetooth zvučnika je okruženje u kojem ćete ga koristiti. Ako planirate uzeti ga bilo gdje vani ili uz bazen, onda se preporučuje vodootporna ocjena. Ako ćete koristiti zvučnik dok radite nešto poput planinarenja, kampiranja ili čak na plaži, onda također želite da bude zaštićen od prljavštine i prašine. U tom slučaju, prvi broj bi trebao biti najmanje pet ili više. To je u osnovi sve što trebate znati za potrebe ovog članka.

 

Srijeda 10th srpanj By

Ostavite Vaš odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.