Ovlašteni smo servis za:

Tvrtka je specijalizirana za popravak elektroničke i komunikacijske opreme.

Najbolji u Hrvatskoj

Raspolažemo sa alatima i resursima najnovije generacije potrebnim za otklanjanje pogrešaka i kvarova na svim tržištu dostupnim elektroničkim uređajima i opremi.

Također raspolažemo educiranim i usko specijaliziranim tehničarima koji se mogu brzo i profesionalno nositi sa popravcima uređaja u ovoj zahtjevnoj grani elektronike.

Brzi i jednostavni popravci

Većinu popravaka obavljamo
unutar 24-48 sata

Znamo da je Vaš uređaj za Vas važan, stoga nam je cilj vratiti Vam uređaj u roku od najkasnije 48 sata od primitka Vašeg uređaja.

Kada nam dostavite uređaj, obučeni tehničar će dijagnosticirati problem(e) koje ima i odmah će početi s popravljanjem / zamjenom neispravnih dijelova.

Kako započeti servisnu proceduru?

Naša 3 koraka servisiranja uređaja

Pošaljite uređaj

Zapakirajte Vaš uređaj u osiguranu kutiju i pošaljite ga na adresu servisa. Uređaj također možete osobno dostaviti u jedan STS servisnih centara ili Megastore trgovina.

Vršimo popravak

Nakon što zaprimimo Vaš uređaj, obučeni tehničar će početi dijagnosticirati probleme. Nakon dovršetka popravka Vaš će Vam uređaj poslati natrag.

Vraćamo uređaj

Kada se izvrše svi potrebni popravci / zamjene, mi pakiramo Vaš uređaj u osigurani paket i nastojimo Vam ga dostaviti već sljedećeg dana!

Riječi žive duže nego dijela

Što klijenti kažu o nama?