Servisiramo sljedeće uređaje:

Tvrtka je specijalizirana za popravak elektroničke i komunikacijske opreme.

Najbolji u Hrvatskoj

Raspolažemo sa alatima i resursima najnovije generacije potrebnim za otklanjanje pogrešaka i kvarova na svim tržištu dostupnim elektroničkim uređajima i opremi.

Također raspolažemo educiranim i usko specijaliziranim tehničarima koji se mogu brzo i profesionalno nositi sa popravcima uređaja u ovoj zahtjevnoj grani elektronike.

Brzi i jednostavni popravci

Većinu popravaka obavljamo
unutar 24-48 sata

Znamo da je Vaš uređaj za Vas važan, stoga nam je cilj vratiti Vam uređaj u roku od najkasnije 48 sata od primitka Vašeg uređaja.

Kada nam dostavite uređaj, obučeni tehničar će dijagnosticirati problem(e) koje ima i odmah će početi s popravljanjem / zamjenom neispravnih dijelova.

Kako započeti servisnu proceduru?

Naša 3 koraka servisiranja uređaja

Pošaljite uređaj

Zapakirajte Vaš uređaj u osiguranu kutiju i pošaljite ga na adresu servisa. Uređaj također možete osobno dostaviti u jedan STS servisnih centara ili trgovina.

Vršimo popravak

Nakon što zaprimimo Vaš uređaj, obučeni tehničar će početi dijagnosticirati probleme. Nakon dovršetka popravka Vaš će Vam uređaj poslati natrag.

Vraćamo uređaj

Kada se izvrše svi potrebni popravci / zamjene, mi pakiramo Vaš uređaj u osigurani paket i nastojimo Vam ga dostaviti već sljedećeg dana!

Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske i ugodne radne okoline.
Naše poslovanje i način rada temeljimo na našim vrijednostima:

PRODUKTIVNOST

01

Produktivnost naših djelatnika

ZADOVOLJSTVO

02

Zadovoljstvo naših korisnika

KVALITETA

03

Stojimo iza našeg rada

POVJERENJE

04

Stečeno povjerenje naših klijenata

Mnogo više od servisa!

Osim usluga servisa, također nudimo:

Web trgovina

Privatnim korisnicima kupovinu mobilne, audio-video te računalne opreme, perifernih uređaja, gadgeta, gaming konzola i opreme, video igara i mnogo toga sve na jednom prodajnom mjestu: www.megastore.hr

Korisnička podrška

Naši tehničari će vam pružati svu potrebnu tehničku pomoć vezano uz proizvode i usluge koje nudimo. Ne ustručavajte se ako trebate pomoć, kontaktirajte nas.

Veleprodaja

Nudimo prodaju tehničke, računalne, audio-video opreme, tv uređaja, tablet, mobilnih uređaja, periferija i dodataka za mobilne i tablet uređaje. Ako želite postati naš veleprodajni partner kontaktirajte nas na [email protected]

Imamo preko:
110000

Popravljenih uređaja

80000

Zadovoljnih kupaca

400

Razvojnih projekata