Folije za zaštitu ekrana ili kaljena stakla u današnje vrijeme postala su obvezna oprema na našem smartphoneu. Iako su dizajnirani sa trajnim materijalima osjetljivi su na utjecaje mehaničke prirode te sile, od oštećenih ekrana prilikom pada, pada u vodu ili pritiskom u džepu.

Ukoliko ste već lijepili zaštitnu foliju ili kaljeno staklo onda znate kako frustrirajuće iskustvo može biti, bili to mjehurići ili preklapanje folije izvan ekrana.

Hinge metoda

Ova tehnika funkcionira i sa zaštitnim folijama te kaljenim staklom. Sve što trebate za ovu metodu je malo trake, karticu/vizitku te zaštitu ekrana po Vašoj želji.
Počnite sa zaštitom ekrana te izmjerite te izrežite foliju ako je potrebno. Držite ljepljivu podlogu na mjestu, pripremite zaštitnu foliju tako da je savršeno centrirana preko zaslona Vašeg telefona. Jednom kad ga imate točno tamo gdje ga želite, uzmite dva mala komada trake i upotrijebite ih za “spajanje” zaštitne folije na telefon, baš kao što ste ga postavili. Traka će tada držati foliju na mjestu dok uklanjate ljepljivu podlogu, dopuštajući joj da se drži na zaslonu telefona.

Kada se podloga ukloni, polako i pažljivo pritisnite foliju na zaslonu telefona, radeći od ruba na vrpci sve do drugog ruba zaslona. Ovdje možete koristiti kreditnu karticu, vozačku dozvolu ili sličan alat kako biste izgladili mjehuriće ili nedostatke. Nakon što ste pravilno postavili foliju, možete pažljivo ukloniti traku, zajedno s prednjim ljepilom, kako biste dovršili postupak! Ova metoda otkriva savršeno primijenjeni foliju zaslona svaki put i pomaže osigurati da Vaš zaštitnik zaslona traje što je duže moguće bez onih dosadnih nedostataka i krhotina koje se uhvate iza ljepljive podloge.

Utorak 4th lipanj By

Ostavite Vaš odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.